Sleek Rosegold VS Lovely OH Oh pirosító

by - március 27, 2016

Bizony már régóta a kívánságlistámon van a Sleek Rosegold árnyalatú pirosítója. Ennek az oka annyi, hogy mikor rászántam magam a megvásárlására, akkor mindig hiánycikk volt a Pinkpanda és a Makeup Pláza kínálatában is. Aztán hirtelen felbukkant a drogériák polcain a Lovely hasonló pirosítója is. Végül mindkettő hozzám került, ezért úgy gondoltam, hogy egy bejegyzés formájában összehasonlítanám őket.

Kezdjük a száraz adatokkal és a csomagolással. A Sleek 8 gramm, 1690 Ft-os áron elérhető a Pinkpanda webáruházban, míg a Lovely hasonló darabja kisebb kiszerelés, legalábbis szemmérték alapján, ugyanis sehol nem találtam adatot ezzel kapcsolatosan, viszont 850 Ft-os áron érhető el a Rossmann üzletekben. Ugyan utóbbi limitált kollekció darabja, még mindig látom a display-en. A drogériás világítás mellett különösen hívogató, hiszen gyönyörűen megcsillannak benne az arany csillámok. Ennek talán van némi eltántorító ereje is, hiszen az első gondolatom nekem is az volt róla inkább, hogy túl diszkógömbös. Mindkettőnek jól záródó csomagolása van, a Lovely rátekerős fedővel, a Sleek peddig kattanós tükrös tetővel van ellátva. A minőségbeli különbség mindenképp érezhető, hiszen a Sleek esetében egy sokkal elegánsabb matt, masszívabb tokkal találjuk szembe magunkat, míg a Lovely hasonló darabja ennél sokkal gagyibb, vékonyabb műanyag. No, de az igazi tulajdonság, ami ennél a két terméknél a legmeghatározóbb az a szín. Első ránézésre lényeges különbség fedezhető fel közöttük, a Sleek Rosegold-ja sokkal sötétebbnek, pinkesebbnek tűnik, erősebb aranyos szín pedig inkább a Lovely esetében figyelhető meg. Ezzel ellentétben ha a további képeken megfigyelitek, a Sleek aranyosabb fényű, jobban érvényesül benne a finom "rosegoldság". 

Sleek bal, Lovely: Jobb

A másik különbség, amit meg szeretnék említeni, az nem más mint a textúra. A Lovely esetében a képen is jól látszik, hogy porol kicsit, de úgy gondolom, hogy a 800Ft-os ár mellett ettől az apró problémától eltekintek. Továbbá mindkét színmintát egyetlen egyszer húztam végig a kezemen, tehát a pigmentáltságot is tulajdonképpen egyformának mondanám. Egyetlen olyan nagyobb különbséget tudnék megemlíteni, ami elgondolkodtat talán néhányunkat arról, melyiket vásárolja meg. Ez pedig a tartósság. Kétség nem fér hozzá, hogy a Sleek magasabb áron ugyan, de hosszabb tartósságot nyújt, akár 8 órán keresztül is szépen az arcon marad, míg a Lovely Oh Oh pirosítója rólam 3-4 óra alatt elillan. 

Sleek: bal, Lovely: Jobb

Sleek: bal , Lovely: jobb

Összességében azt gondolom, hogy aki napközben is szívesen javítja a pirosítóját és nem zavarja, hogy gyorsabban eltűnik, illetve nem zsíros bőrrel rendelkezik, akkor bátran ajánlom a Lovely Nars: Orgasm koppintását megvásárlásra. Verhetetlen árú, könnyen beszerezhető (még). A színe egyébként mindkettőnek elvarázsolt, nagyon szeretem ezt a hihetetlenül finom arany ragyogást, amit az orcáknak nyújt. E mellé már nem használok highlightert, azt picit soknak érzem. Valamint zárásként megemlíteném, hogy mindkét termék esetében sokkal jobban szeretem egy kis bronzosítóval vagy kontúrral együtt felvinni, mint csak magába. Így sokkal kifinomultabb és hétköznapibb lesz a végeredmény.

Nektek meg van valamelyikőjük? Szeretitek a fényes pirosítókat?

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Nekem a Lovely van meg, de egyel sötétebb árnyalatban. Télen kb. csak ahhoz nyúltam reggelente. Én nagyon szeretem :) De tetszik ez a tavaszias szín is, lehet beszerezem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is tudtam, hogy a Lovely-ból van több árnyalat is. Nézd meg ezt is ha tetszik, ilyen áron érdemes beszerezni, amíg kapható :)

   Törlés
 2. Jo kis poszt volt, tetszett!:) nekem is megvan a lovely es szeretem nagyon. Nekem a sleek egy picit tul rezes de kreol boron csodas lehet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett :) Igen, a Sleek egy kicsit fényesebb, ezt én is észrevettem, meg talán a képeken is látszik, viszont nekem bronzosítóval együtt nagyon bejön :)

   Törlés
 3. Nekem megvan szintén mind a két pirosító, bár mindkettő téli szerzemény, és az én fejemben mindkettő nagyon nagyon nyári szín :] Mindamellett szerintem ezek tipikusan olyan színek, amelyek barnább bőrön tudnak igazán érvényesülni, így várjuk a nyarat.

  A Sleek csomagolásához csak annyit, hogy két Sleek pirosítóm van, az első olyan szinten nyithatatlan volt, hogy nyitás közben kiesett a kezemből, és abban a pillanatban ripityomra törött :/ Azóta csak félve közelítem meg a két Sleek pírt, és a palettát is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazi tavaszi nyári színek, való igaz :)
   Ójaj, akkor azért vigyáznom kell rá, köszi a figyelmeztetést :(

   Törlés
 4. Én is nézegettem a Lovely pirosítóját, de mivel megvan a Sleek így otthagytam. Külsőre tényleg nagyon hasonlóak :) Egyébként szuper lett a blog új külseje :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól tetted, hogy nem vetted meg, a Sleek mellett szerintem felesleges :)
   Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 5. A Sleek darabját anno próbáltam, de hamar túladtam rajta, sajnos önmagában nem tudtam használni, ha keveset raktam nem látszott, ha sokat, akkor diszkógömb lettem. Más pirosítóval tudtam volna próbálni, de számomra macerás a rohanós reggeleken. Kár, hogy a Lovely darab nem olyan tartós, lehet tettem volna vele egy próbát. Egyébként nagyon jó volt ez az összehasonlítós poszt ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Más pirosítóval valóban macerás, pláne a hétköznapokon, viszont bronzosítóval együtt nekem nagyon tetszik :)

   Törlés