Tavasz köszöntő manikűr | Lavender

by - március 03, 2016

Végre a naptár szerint tavasz van, ezért belemerültem a tavaszi, pasztelles árnyalatú körömlakkjaimat. Úgy gondoltam itt az ideje valami virágos, üde manikűrt alkotni még akkor is, ha az időjárás komor, esős, szeles. Végül egy visszafogott mani született, amit nem tűzdeltem tele nyíló rózsával, nárcisszal csak egy kis finom, lila levendulával. ( aminek az illatát egyébként a valóságban ki nem állhatom :D )

A manikűr elkészítése nem volt túl bonyolult vagy időigényes. Az egész alapján az Essence Show your feet levendula lila színű körömlakkja adta, 16 Miss lavender névvel. A középső körmömön pedig az ehhez tökéletesen passzoló Rival de loop világos lila holo hatású körömlakkot párosítottam. A maradék ujjakra jöhetett egy kis fehér, más árnyalatú lilával nem akartam túlbonyolítani már.


Így készültek a levendulák

Ezek megfestése nem okozott túl nagy problémát, hiszen nem kellettek bele egyenes vonalat, illetve a szimmetrikusságra sem kellett törekedni. Ezek mindig megnehezítik egy manikűr elkészítését. Először egy közepes zöld színnel megfestettem a szárat, illetve a leveleket, majd egy sötétebbel óvatosan árnyékoltam őket. Ehhez mind egy vékony ecsetkét alkalmaztam. Majd következhetett a virág rész, ami pedig apró vastagabb vonalakból áll, melyek között van közép lila, sötét, illetve fehér is. Ezeknél figyeljetek arra, hogy ne kövessék egymást a színek rendszerezve, az össze-visszaság adja a természetességet. 

Remélem sikerült egy kis tavaszt csempésznem a blogra, illetve egy könnyen elkészíthető manikűrt gyártani nektek :)

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik ez a mani, ismét csodálatosat alkottál! :) Csak azt nem értem, a címbe miért angolul szerepel a levendula. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) A kérdésedre pedig nem tudok válaszolni, ez valahogy most így jött :D

      Törlés