Az én smink sztorim | Videó

by - április 03, 2016

Láttátok már a szombati videót? Kicsit megint személyesebb hangvételre váltottam, és elmeséltem nektek azt, hogy hogyan is alakult ki a sminkelés iránti imádat nálam, és azt is, hogy hogyan sminkeltem magam régen.
You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Gyönyörű vagy ebben a videóban! :)
  Tetszik a sminksztorid, sokáig úgy éreztem, hogy nagyon egyedül vagyok a nagyvilágban, mert 16 évesen kaptam az első szempillaspirálomat és szemfestékemet, de azután is tök jól kibírtam sminkelés nélkül, valahol 17 évesen kezdtem el rendesen sminkelni. Régen azt hittem, hogy milyen ciki, mert a mi osztályunkban, általánosban az volt a divat, hogy olyan szemsminkekkel jöttek a lányok, amikben én a mai napig félek elmenni buliba, csak otthon csinálgatom magamnak, akkor is nevetek egy jót és már mosom is le.
  Na nem bántam meg, meg annyira örülök, hogy semmiről sem maradtam le. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen :)

   Nem vagy egyedül :D Mondjuk igaz, hogy engem nem vett körül olyan közeg, akik hú de nagyon sminkelték volna magukat. Viszont abban teljesen igazad van, hogy sokan hétköznap olyan sminkekben járkálnak, amit más jó esetben csak bulizni hord.

   Törlés
 2. Hasonló az én sztorim is :) ráadásul én katolikus gimibe jártam, szóval még a szemlillaspiralert is beszoltak a tanárok :D érettségi után kezdtem el érdeklődni a sminkeles iránt, és bár manapság is vannak hibaim, hianyossagaim, de örülök neki, h nem csesztem el az arcom már általánosban... Sokszor lesokkolok azon, amiket ma latok, hogy a 9-12 éves korosztaly hogy sminkel, mennyi vakolatot ken az arcára.... Minek? Kamaszkorban inkább kozmetikus kéne, nem 5 réteg alapozó... Na nindegy :) én a mai napig követek el sminkhibakat, mai napog vannak hianyossagok a kollekciomban, de nem sietek sehova :D hisz mindig tanul újat az ember, és én boldog is vagyok, hogy 23 évesen nem aszott a bőröm a sok kencetol, nem úgy, mint sok korombelinek :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem teljesen rendben van az, hogy érettségi után láttál neki ennek az egész sminkeléses dolognak, semmiről nem maradtál le :)
   Hibákat pedig mindenki fog elkövetni sok sok évnyi sminkelés után is, hisz senki sem tökéletes. Az a lényeg hogy élvezd, és hogy jól érezd magad abban a sminkben, amit készítettél :)

   Törlés