Festés az új 00-ás ecsetemmel | Tavaszi csajos virágos manikűr

by - április 30, 2016

A mai manikűr témáját szintén a tavasz és a virágok ihlették, mint az utóbbi jó néhány hétben. No de melyik hónapokban fessek ilyet, ha nem most, mikor épp aktuális. 

A mani manikűrnek a mintáját nem bonyolítottam túl, sőt mielőtt elkezdtem festeni, nem is volt meg a fejemben, hogy mit is szeretnék pontosan a körmeimre, csak annyi, hogy virágot. A különlegességet ugyanis számomra most az új, szuper vékony díszítő ecsetem jelentette, hiszen nemrégiben vásároltam meg az újonnan nyíló Moyra boltban a Nevskaya Palitra 00-ás ecsetét. Szuper vékony, és nagyon tetszik a szálak minősége is, most pedig végre felavathattam. 


Színekben szerettem volna a klasszikusoknál maradni, ezért egy Rimmel rózsaszín lakkot, a Neonfest árnyalatot használtam a mutató és a kisujjamon. A középső ujjamra a Catrice Bronze upon a time csillámos bronz lakkját, a nagy illetve a gyűrűs ujjam alapjaként pedig a Golden Rose WOW 96-os nude lakkját használtam. 


A minta elkészítése a virágok közepének kijelölésével kezdődött. Mindkét mintázandó körmömre 2-2 pöttyöt tettem a középső ujjamon is használt Catrice lakkból. Ebből indultak ki a rózsaszín levélkék, amiket igyekeztem minél precízebben megfesteni. Az új, szuper vékony ecsetnek hála szépen el lehetett vékonyítani a szirmok végeit is, így nem lettek túl durvák, formátlanok és ducik. A rózsaszín szirmok után pedig a két virágból az egyiket feldobtam még piros levélkékkel is, amik mindig két rózsaszín közül "nőttek ki". Ezzel egy kicsit jobb lett az összkép, jobban szétterült a minta a körmeimen, jobb lett az elhelyezkedése. 

Összességében tehát imádom az új ecsetet, alig várom hogy még több aprólékos mintát kipróbálhassak vele. Most, hogy végre van egy minőségi eszközöm, amivel lehetséges mini minták készítése, szívesen kísérletezek cuki apró mintákkal is.

Nektek hogy tetszik ?

You May Also Like

6 megjegyzés