Avon Gel Shine | Rain Washed + Gel Shine fedőlakk

by - május 09, 2016

Tudom, aki eddig is negatív véleménnyel volt az Avon lakkokról, azokat most sem fogom tudni meggyőzni. Ennek miértjét nem igazán értem, mert nekem az eddigi formulák is nagyon jól szuperáltak, tartósak és szépen pigmentáltak voltak. No, de a legújabb gél formulát bemutatnám most nektek, hátha sikerül néhányotokat meggyőznöm.

Kezdjük először a Rain Washed alapszínnel, hiszen ez került fel először a körmeimre. A teljes áron 1398 Ft-ba kerülő lakkok darabjáért a hónapban csak 999Ft-ot, 3 vásárlása esetén, darabjáért csak 666Ft-ot kell fizetnünk. Szokásos külső, 10 ml űrtartalom. Jelenleg 20 árnyalatban elérhető, én mégis örülök annak, hogy ezt az árnyalatot kaptam az Avon sajtóeseménye alkalmából. Hasonlóm ugyanis még nincs, amit mostanság ritkán mondhatok el magamról, pláne a krém finisű lakkokkal kapcsolatban. 


Nagyon kellemes pasztell kék, illetve lila, akarom mondani ... Nem tudom eldönteni. Bizonyos fényviszonyok mellett egyértelműen kék, piszkos kék, viszont máskor meg vagyok róla győződve, hogy lila. A színe tehát igen különleges, valamint abszolút tavaszi is egyben.Az Avon találkozón az ott levő profi körmösök 1 rétegben kenték fel az erre vállalkozó bloggerekre, akiknek tökéletesen befedte a körmét. Nos én sajnos nem vagyok profi, ezért nekem az első réteg nem lett tökéletes belőle. Befedte a körmöket, tehát látszik az intenzív pigmentációja, de nem tudtam olyan szépen felvinni a hagyományos, inkább keskeny ecsetével, hogy tökéletes legyen. Szóval a képeimen 2 rétegben láthatjátok.A rá kerülő Gel Shine fedőlakkal kapcsolatban magas elvárásaim voltak, hiszen én már évek óta az Essence BTGN fedőlakkot használom, amiben eddig nem csalódtam. Tökéletesen fényessé varázsolja a körmeimet és emellett gyorsan szárítja és védi is őket. A képeken próbáltam visszaadni a fényt, amit az Avon fedőlakkjával sikerült elérnem. Azt hiszen a gél hatású fényt sikerül biztosítani, hiszen az Instagramra feltett képem alá érkezett egy megjegyzés, miszerint ti is szuper fénylőnek látjátok. 


A tartósság nekem ugyanolyan, mint a többi, régi Avon lakkomnál. Az 1 hetes időtávot, amit egy körömlakk a körmeimen tartózkodik kibírta. A 7.nap lehetett észlelni a mutatóujjam sarkában egy apró lepattant részt, ami nálam teljes mértékben belefér, hiszen bármennyire is gél lakkra hajazó az adott körömlakk, az mégis csak egy körömlakk, tehát több hetes tartósságot nem várhatok/várhatunk el tőlük.

Összességében tehát szuper kis lakk, bírom benne, hogy akik eddig nem szerették az Avon lakkokat, talán ezekkel most tesznek egy próbát. :)

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Gyönyörű az árnyalata ennek a kék lakknak! A fedőlakk tesztjét is köszi, meggondolom még, hogy beszerezzem. A Gel Finish kollekcióban még én se csalódtam. :)

    VálaszTörlés