Kincs az Ebay-ről | Kissproof lipstick

by - május 03, 2016

Az utóbbi időszakban nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a matt ajakkencék, legyenek ezek folyékony rúzsok, hagyományos rúzsok, ajakkontúr ceruzák vagy bármi egyéb. Engem is hatalmába kerített ez a őrület, így mindig kutatok valami újdonságok után, olcsóbb illetve drágább árkategóriában is. A legolcsóbb ilyen jellegű termékeket az Ebay-en lehet fellelni, ezért elkezdtem a kutakodást.

A mai bejegyzésben szereplő két rúzsceruza mellett sikerült még 2 folyékony rúzsra is szert tennem, amik viszont rettenetesek, de talán nem minden esetben mondható az a Kínából érkező termékekre, hogy ha olcsó, akkor már biztosan rossz is. Tehát mindenképp tettem ezzel a rúzsceruzával egy próbát, vagyis inkább kettőt, hiszen rögtön két színt választottam. A 008-as barna és a 015-ös piszkos rózsaszín.A ceruzák kialakítása szimpatikus, tetszik, hogy viszonylag vékonyak, ezért könnyű precízen dolgozni velük. Az egyetlen problémám velük kapcsolatban, hogy a hegyezésük nem automata, faragóval kell nekik esni, ráadásul valami vastagabbal. Félek ez nem lesz egyszerű, mert a külseje nekem műanyagnak tűnik. A színek mellett ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy elképesztően matt mindkettő finise, nem kell várni arra, hogy egyszer majd bemattul, hanem az első pillanattól kezdve tökéletes az eredmény. Sajnos ennek következményeként kicsit szárít, így mindenképp érdemes hidratálni az ajkakat a felkenés előtt. A szín intenzitása és tartóssága minden apró hibáért és hiányosságért kárpótol. Egy rétegben csodálatosan, foltmentesen befedi az ajkakat, amelyek ezt követően nemhogy szuper tartósak, de vízállóak is lesznek. Legalábbis én úgy tapasztaltam, hogy vízzel nem tudom lemosni, kell hozzá az a bizonyos micellás sminkeltávolító. A barna szín egyébként valóban barna, nude-nak már nem nagyon nevezném, viszont szerintem abszolút hordható, nekem nagyon tetszik. ( A lenti képeken is ezt láthatjátok egyébként. ) Mostanában különös vonzalom kerít hatalmába a barna, barnás ajaktermékek iránt, úgyhogy nem csoda, hogy belopta magát a szívembe. A piszkos rózsaszín pedig szintén egy nagyon kellemes szín, szintén abszolút hétköznapi, ami talán kicsit mályvába hajlik.
Összességében tehát az apróbb hiányosságai ellenére 300Ft-ért nagyon szuper kis terméknek tartom. Érdemes lehet kipróbálni őket, hiszen rengeteg árnyalatban kaphatóak, szuper tartósak és egyáltalán nem fognak.

Ti próbáltatok már valamilyen ajakterméket Ebay-ről?

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Jézusom, gyönyörű! Annyira tetszenek, de a folyékonyból már rendeltem egy éve kb, és nagyon nem jött be, ráadásul árnyalatfüggő volt, hogy melyik hordható még. Krémmánián ezekről is azt olvastam, hogy nagyon függ az árnyalattól a minőség. Ráadásul most nézegettem a szájravalós fiókom, és hát elszaladt velem mostanában a ló, de istenem, ezek olyan szépek, ráadásul ez a két árnyalat abszolút hordható. Ajj, azt hiszem meggyőztél! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A folyékonyból nekem is van egy árnyalatom, és azt kifejezetten utálom. Nem bírom elviselni a borzalmas ragacsosságát. Bármit is csinálok vele, nekem ragad, de borzasztóan.

   Egyébként ha ezzel megnyugtatlak, nekem is iszonyúan sok ajakkencém van, de nem tudom leállni :D Na ezek a rúzsceruzák meg nem is drágák :D

   Törlés
 2. Hű, hát ez valami hihetetlen szép! Ezt ki kell próbálnom! :O
  A folyékony rúzst próbáltam, pár hónapig működött, de utána valami megváltozott és ragadt, egyre jobban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a folyékony rúzs az első pillanattól kezdve ragadt, már ami az Ebay-est illeti. Azt egyáltalán nem szeretem. :( Ezzel viszont érdemes próbát tenni :)

   Törlés
 3. Én imádom ezeket a rúzsceruzákat! :) Pont most szeretném beszerezni a 15-ös árnyalatút. Amúgy érdekes, mert rajtam a 08-as kicsit világosabb, mint rajtad.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínű ez az alap szájszíntől is függ, hogy kin milyen árnyalatban tündököl :) Szerintem a 15-öst is szeretni fogod, nagyon kellemes árnyalat :)

   Törlés
 4. Gyönyörű színük van , Én is szemezek velük már egy ideje , de az folyékony változatuk nekem se jött be , annyira ragad , és ezek a szín minták is elég rosszak , hiszen teljesen más színt mutat egy netes kép , egy vásárlói fotó , mint amilyen valójában. Legutóbb a Lovely hosszantartó rúzsára csaptam le , valami 800 Ft-ért , mert akkora hype van körülötte , szinte mindig le van fosztva a polcról , de nekem az is ragad..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A színfotózás valóban nem egyszerű, és emiatt nagyon bosszantó, hogy ezerféle árnyalatnak látjuk ugyanazt a terméket a különböző fotókon. Én igyekeztem természetes fényben fotózni, ezek szerintem elég élethűek.

   Törlés
 5. Ezek ceruzák a képek alapján A MATT RÚZSOK. Rengeteg márkától próbáltam már matt ajaktermékeket, legyen az rúzs vagy ceruza. Ami még kívánság listán van nekem ebay-en azok a szájfény kinézetű matt rúzsok (nagyon jól elmondtam, ugye?:D), amikből azt hiszem 32 árnyalat felelhető. A következő rendelésemnél biztosan bekerül pár szín ebből a ceruzából a kosaramba. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom mire gondolsz. Nem bírtam magammal, én is rendeltem belőlük, viszont szerencsére csak egyet. Én nagyon utálom, mert iszonyatosan ragad és rendkívül csúnyán morzsolódik le a számról. :(

   Törlés