Real techniques Bold metals ecsetkészlet másolat az Ebay-ről

by - május 11, 2016

Hihetetlen régóta tervezem már, hogy írok nektek ezekről az ecsetekről, hiszen még januárban érkeztek hozzám az Ebay-ről. Mikor a Real Techniques megjelent a legújabb Bolt metals ecsetkészletével nagyon izgatott lettem, mert teljesen lázba hozott a külcsín. Viszont egyelőre tartom magam ahhoz az elvemhez, miszerint rengeteg pénzt nem szeretnék kiadni eredeti ecsetekre. SOkáig nem kellett várnom ennek ellenére, hiszen megjelentek a kínai koppintásai.Mivel az eredeti ecsetek egyetlen darabjához sem volt szerencsém, így ezekhez nem tudom a koppintásokat hasonlítani, az viszont biztos, hogy külsőre teljesen megegyeznek, csak a márka megnevezés hiányzik róluk. Igényes és minőségi kinézet egyébként, aki nem hozzáértő, szerintem nem mondaná meg, hogy honnan is valók ezek az ecsetek. Akitől én rendeltem, ő már nem árulja őket, viszont kerestem nektek egy másikat, aki szintén 2200Ft-ért árulja őket: ITT.

Az ecsetszett 6 darab gyönyörűséget tartalmaz, melyek közül 2 arany, 2 ezüst és 2 rosegold nyelű. A készlet nagy része arcra használatos darabokat tartalmaz, amelyek egytől egyig szuper puhák, nem szúrnak, nem hullajtják a szőrük. Már többször is mostam őket, így ezt bizton állíthatom. Most pedig nézzük meg a szett darabjait egyesével:
Rögtön a legfurább ecsettel kezdeném, amit nem tudok mire használni, így rögtön elém tárul egy kisebb csalódás. Fura, gúla alakja van, az ecset tehát szépen elvékonyodik, viszont a szálak nagyon merevek és kemények. Próbáltam finom kontúr elkészítésére alkalmazni, viszont ebből a célból annyira nem vált be, erre vannak sokkal jobb ecseteim is. Maximum az orr kontúrozására tudnám elképzelni, viszont olyat annyira ritkán készítek, hogy számomra ez az ecset abszolút kihagyható lenne a készletből.
Most pedig egy éles váltással következzen a legnagyobb kedvencem. amit elsőként kontúrozásra használtam, aztán rájöttem, hogy ugyan nem rossz erre a célra, de sokkal jobban működik alapozó felvitel közben. ( A kontúrszín felvitelére alkalmas inkább, a szélei szép eldolgozására nem igazán. Ehhez túlságosan tömör. ) Hiszen rendkívül tömött, szuper puha és megfelelő hosszúságú szálakat tartalmaz. Én így alkalmazom már egy jó ideje, és meglepően jól funkcionál ezen a területen. 
A következő egy szemsmink felvitelére, vagyis inkább eldolgozására készült darab. Nem mondom, hogy használhatatlan, de ahhoz szerintem túl tömör, hogy nagyon szépen lehessen vele satírozni. Nem mondom, hogy rossz és lehetetlenség erre a célra használni, viszont szintén van erre sokkal jobb eszközöm. Ez az ecset lehet tus év szemöldökformázó ecset is. Mindkét területen fantasztikusan működik. Eléggé merevek a szálai, és nem túl hosszúak, ezért precíz tusvonal húzásához ideális választás. Én ritkán használok zselés szemhéjtust, ezért én a szemöldököm megformázásához használom. Mivel ennyire precíz, szépen megadható vele a szemöldök íve és kerete. A kollekció ötödik darabja egy többfunkciójú ecset, mert a szálai nem egyhosszúak, így szép kontúr készíthető vele, emellett a szem alatti terület púderrel való fixálására is kiváló. Nem vesz fel túl sok terméket, hiszen nem nagyon sűrű, tömör kialakítású. Az utolsó ecset egy klasszikus púderecset, ami iszonyatosan  puha, egy kis kényeztető simogató legyezgetésnek is fantasztikus. Jól működik, ha épp hogy egy kevés púdert szeretnénk az arcon eloszlatni, nem célzott, koncentrált területre vinnénk fel. 

Összességében sajnos nekem vegyesek az érzéseim. Rettentő cuki a készlet, iszonyatosan mutatós, csajos, viszont én személy szerint nem tudom kihasználni minden darabját. A 6 ecset közül 3-at használok úgy igazán. Ez természetesen függ attól is, hogy kinek mennyi ecsete van otthon, és az egyes darabokból van e kedvence, mert úgy gondolom, ha van egy kedvelt kontúrozó darabotok, akkor a készlet erre a célra készült ecsetét valószínűleg nem fogja tudni kihasználni. 

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. A kontúr ecsetet én is alapozóhoz használom. A pirosítót, pedig kontúrozásra. A púderecset zseniális, annyira puha és finom.
  A satírozóecset szerintem is túl tömör és merev, így én a korrektort szoktam vele eldolgozni. De én is csak három ecsetet használok belőle. Az alapozóecsetnek nem tudtam funkciót találni még, a ferde ecsetet pedig nem szeretem.

  Szuper és hasznos poszt volt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett :) Nagyon sok a hasonlóság az ecsethasználatunkban, legalábbis ami ezt a készletet illeti. :D

   Törlés
 2. Majdnem megrendeltem, de örülök, hogy nem. Szépek, de elég haszontalan a fele a szettnek, ennyi pénzért nem éri meg nekem. Inkább megveszem az uncsi, de jól bevált darabjaimat újra. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem sajnos túl korán elcsábított a szívem és a szemem :D Jó döntés volt, hogy te nem vásároltad meg. Nálam is sokkal jobban beváltak a kevésbé jól kinéző ám annál hasznosabb ecsetek :)

   Törlés
 3. jaj, de örülök a cikknek! :) sokat szemezgettem kamu RT ecsetekkel ebay-en (eredetire sajnos nem telik, de ha igen, akkor is beindulna az agyam, és elkezdenék osztani szorozni - minek egy ecsetre 5-6 ezer Ft, ha ugyan ebből a pénzből rendelhetek x darabosat ebay-ről?!) és nem tudtam eldönteni, hogy így éri meg, vagy külön. de ahogy a leírást olvastam, ugyan arra jutottam, mint előttem többen: felesleges a szett. :) lehet, hogy célszerűbb db-ra venni őket 4-500 Ft-ért, mint így. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te kérted a posztot ugye? :) Sajnálom, hogy egy picit későn érkeztem vele, de örülök, hogy még időben. Ahogy írtad is, célszerű azt az 1-2 ecsetet megvásárolni külön-külön, amelyekben valóban van értelme, és a mindennapi sminkrutinba beilleszthető :)

   Törlés
 4. Szia!
  nekem olyan kérdésem van, hogy licitáltál már valaha ebayen? Egy facebook sminkes csoportban néhány hete egy lány kirakott egy 32 db-os ecsetkészletet, hogy körülbelül 400 Ft-ért nyerte ebay liciten. Nekem sosincs ott szerencsém, és sokszor kifogok olcsón dolgokat, de valahogy sokallok néha 2 ezernél többet kiadni ecsetekre... Persze tudom, hogy ezerszer jobban megéri mondjuk 2500 Ft-ért venni egy 7-10 db-os készletet, de valahogy mégis... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Licitáltam. Egyedül egy statement nyakláncot sikerült így 400 Ft-ért megvásárolnom. Mivel nem vagyok olyan típus, aki állandóan az Ebay-t bújja, ezért sajnos nem tudok lecsapni a legjobb licit ajánlatokra, így inkább a fix áras vásárlásokat részesítem előnyben. De egyébként ha szeretsz nézelődni, (sokat :D ) akkor lehet kifogni licit alkalmával jó darabokat olcsón. Sajnos van, hogy nagyon felverik az árakat, és ebben a formában drágább lesz az adott termék, mint fix áron. :(

   Törlés
 5. Hát kívánság listás volt de a poszt elolvasása után kihúztam. Nem túl praktikus mert én sem tudnám az összeset használni ha így belegondolok. Az utolsó ecsetre azonban ettől függetlenül kíváncsi lennék.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A púder ecsetre? :) Ha nincs igazán puha púderecseted, ami nagy kedvenced lenne, akkor a szett ezen darabját érdemes megrendelni. Most már ugyanis egyesével is be lehet őket szerezni az Ebay-ről :)

   Törlés
 6. Nekem volt még benne plusz egy szemecset és én imádom őket, pont most akarok megrendelni még egy kupacot, mert ugyan nekem is van, amit nem használok, de még így is imádom.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most már lehet egyesével is rendelni, úgyhogy akár csak azt az 1-2 darabot is be lehet szerezni külön, amit tényleg nagyon szeretsz :)

   Törlés