Avon Foot works mojito hűsítő lábspray | Felüdülés a lábaidnak

by - június 09, 2016

Nyáron nem csak a tested, de a lábfejed és a talpad is vágynak a hűs érzetre és a kellemes trópusi illatra ugye? Legtöbben biztos nem szeretitek, ha egy zártabb topánka cipellőbe befülled a lábatok a nagy melegben. A mai bejegyzésben szereplő termékkel tudok segíteni a lábfej kényeztetésében a nyári hónapokon.

A cukrozott lime és mojito hűsítő lábspray az Avon Foot works vonalának egyik újdonsága, amelyhez hasonló termékek ugyan már ezelőtt is elérhetőek voltak, viszont a szuper nyári illatot most hozták el nektek, nekünk. Legyünk gyorsan túl a száraz, uncsi tulajdonságokon, amiket mint semmikor máskor, így most sem szeretnék kihagyni. 

Csomagolás, kiszerelés, ár

Az egyszerű, fehér, strapabíró műanyagból készült flakon nagyon praktikus, 100 ml űrtartalmú. Ennek köszönhetően, akár a táskába is könnyen bedobható, nem foglal óriási helyet, Mindez teljes áron 1199 Ft, viszont most akciósan 959 Ft-ért juthattok hozzá. Hogyan használjam és mire jó pontosan?

A termék elsődleges funkciója a hűsítés, ami azért valljuk be a nyári melegben igen jól jön. Ráadásul nem tudom, hogy tudtátok-e, de akkor tudjátok a leghűsítőbb érzést elérni a testeteknek, ha a lábatokat, (különösen a talpatokat) hűsítitek, hűtitek. Ezért szuper találmány. Mindemellett fontos tudnotok, hogy dezodoráló hatása is igen jelentős, a kórosan erős, kellemetlen illatokkal ne várjátok, hogy megbirkózik. ( Ilyen esetben szakembert keressetek fel, és ne kísérletezgessetek különféle termékekkel, hiszen a kóros problémákat megfelelő gyógyszerrel tudjátok csak kezelni és orvosolni. ) A kellemetlen, inkább nyáron jelentkező lábizzadás, és az ezzel járó zavaró szagok megszüntetésére abszolút alkalmas. Közvetlenül a talpra, lábfejre, lábujjak közé is fújhatjátok, én elsősorban így alkalmazom, de a nyári szandálok, zárt orrú cipők, magassarkúk belső felületén is alkalmazhatjuk. Frissítés, hűsítés, dezodorálás: ezek azok a tulajdonságok tehát amiket nyújt nekünk. 


Az illat

Ha nyár, akkor nektek milyen koktél jut eszetekbe? Ugye, hogy a mojito? Ezért nem is lehetett volna jobb, és kellemesebb választás illat tekintetében, mint ez a szuper nyári illat. A mojito fő hozzávalója a menta, ami teljes mértékben kiérződik belőle. Ha ez még nem lenne elég üdítő, akkor párosul hozzá a lime enyhe savanyú illata, ami a cukrozottság miatt nem túl fanyar. Rendkívül citrusos, friss illat, aminek a gondolatától is hűs szellő csap meg. 

Összességében teljes mértékben beleszerettem a termékbe, számomra ez az idei nyár egyik kedvence, amit most már mindig a táskámban utazik velem, bármerre is járok éppen. Bár még igazán forró napok nem voltak az évben, bizony a 30 fok körüli melegben én már szívesen használtam. Mikor néhány pumpányit a talpamra és a lábfejemre permetezek belőle, akkor akár percekig tartó, rendkívül hűvös érzet, aminek az illata ráadásul szuper intenzív és viszonylag tartós is.

You May Also Like

0 megjegyzés