Catrice High Glow highlighter

by - június 22, 2016

A highlighter mánia azt hiszem nem kicsit kezd rajtam elhatalmasodni, de remélem ezzel nem vagyok egyedül. Azzal, hogy a legtöbb drogériás márka igyekszik előállni a saját darabjával egyre több nőhöz jut el a hírük, majd előbb utóbb maga a termék is. A MAC és a The Balm highlighterei mellett megjelent a Lovely, Essence, Rival De Loop és már a Catrice is, már ami a drogériás vonalat illeti. 

Sajnos a drogériás fényesítő púderek nem mindig a legjobbak, pláne hogy én ezek egyikénél sem látok kint tesztert, így legtöbbjük esetében zsákbamacskát vásárolunk. A Lovely hasonló termékeit mindenki ismeri, a csapból is azok folynak, hiszen verhetetlen az áruk, emellett pedig egy roppant szerethető, csodaszép fényű, nem gagyi hatású darab. Vajon a Catrice nemrégiben megjelenő terméke felveszi fele a versenyt és letaszítja a trónról?Egyetlen, 010 Light Infusion fantázia nevet viselő árnyalatban érhető el, így eltéveszthetetlen, ha vásárlásra adjátok a fejeteket. Az 1600Ft-os áráért egyébként 8 gramm terméket kapunk, tehát rengeteget. Maga a csomagolás nagyon elegáns, ám letisztult. Eléggé masszívnak tűnik, jól záródik és kinyitáskor látszódik az a rendkívül fényes, fémes perem, ami egy kis plusz eleganciát kölcsönöz neki. No persze ez egy drogériás termék, eszerint értsétek az eleganciát. No, de mit rejt a tégely? Egy rendkívül jól kihasználható highlightert. Szerintem ez az a szín, ami világos bőrszínhez egyszerűen tökéletes, hiszen nem is arany, nem is ezüst, leginkább fehéresként tudnám jellemezni ami talán egy nagyon enyhén pezsgős jellegű. 

Napfényben

Aminek mégis a legjobban örülök, hogy nem porol, könnyedén fel tudom vinni az arccsontomra a megszokott Jessup ecsetemmel, ami épp elegendő mennyiséget vesz fel belőle. Ha igazán drámai hatást szeretnék elérni, akkor szépen építhető. A textúrája kellemes, de nem mondanám nagyon krémes jellegűnek, ennek ellenére szuperül felvihető a valódi színe is az arcra nem csak a csillámok.

Napfényben

Ha highlighter, kifejezetten utálom a csillámokat tartalmazó darabokat, viszont ennél a terméknél szó sincs csillámokról. Egy nagyon szép szatén hatású fényt ad az orcáknak. Egy-két helyen olvastam, hogy vizes hatású, és egyébként valóban el lehet vele érni egy annyira kellemes, egészséges, mindennapi megjelenést, hogy napokig tudnám nézegetni  a csodaszép fényét, ami azonban nem olyan mint egy diszkógömb. 

Árnyékban

Árnyékban

Összességében csak jókat tudok nektek mesélni és írni erről a termékről, bármennyire szeretnék kötözködni. Csodaszép fénye van, kellemes, hordható finise. Talán a sötétebb, nagyon lebarnult arcon egy picit természetellenesen hathat, hiszen egy eléggé világos árnyalatról van szó. 

Nektek hogy tetszik? Szoktatok highlightert használni?

You May Also Like

1 megjegyzés