Milani Amore Mattallics folyékony ajakrúzsok | Az igazán bevállalós ajkakért

by - június 06, 2016

Biztos vagyok benne, hogy egyre kevesebb embernek, és még kevesebb olvasómnak kell bemutatnom a Milani márkát, hiszen számtalan szuper termékükkel feltörekvő márkaként jellemezném ( Már ami Magyarországot illeti, természetesen ). Mivel az eddigiekben nem ért csalódás a márkával kapcsolatban, különösen ha az ajakkencéikről van szó, ezért bátran belevágtam a merész, metál fényű folyékony ajakrúzsok tesztelésébe.

A csomagolásról amit mindenképp kell tudni a szerintem egyébként igényes, csinos külső mellett, az az, hogy rendkívül stramm és stabil valamint jól záródik, így nem félek beledobni a táskába, illetve  a fektetve tárolás sem jelent gondot neki. A kiszerelés egyébként 5 gramm, amiért 2890Ft-ért juthattok teljes áron hozzá. Jelenleg összesen 7 árnyalatban érhetők el, viszont limitált ideig, hiszen a nyári időszakban tudjátok csak beszerezni őket. Az én 3 árnyalatom, a 02 Matterialistic, a 06 Mattely in love és a 03 Matte about you. Ha feltárjuk a tubus belsejét, a benne levő applikátorra bukkanunk, amiről én annyit szeretnék megjegyezni, hogy hagyományos, inkább kicsit karcsú és vékonyka. Emiatt szépen lehet vele dolgozni, a száj kontúrvonalait is pontosan lehet megrajzolni anélkül, hogy egyéb eszközt vagy terméket kellene bevetni. Ha áttérünk a színek részletes elemzésére - ami a lényege a posztnak - , akkor rájöttök, hogy miért neveztem őket a bevállalós ajkakért felelős termékeknek. Krómos, fémes fényük van, amely a megszáradás pillanatától kezdve rendkívül különös finish-t vesz fel, hiszen nem marad hordhatatlanul fényes, hanem félmatt jellegűvé változik. Ennek ellenére jól meg kell válogatni, hogy milyen alkalomra szeretnénk hordani és pontosan milyen sminkhez. Az én szememben fantázia sminkekhez szinte alap darabok, a továbbiakban viszont részletesen olvashattok az egyes színekről és azok hordhatóságáról, valamint tulajdonságairól. 03 Matte about you

Az én árnyalataim közül a legvilágosabb, alapvetően egy barackos, korallos árnyalat. A lejjebb látható két képen láthatjátok felkenve is, "száradt" állapotában. Egyedül ennek az esetében vettem észre, hogy egy vékony réteg nem elég belőle a maximális fedéshez, inkább 2 közepes vastagságra van szükség. Szerencsére nem ragad, így rendkívül kényelmes viselet. Mikor a színeket próbáltam eltávolítani az ajkamról, akkor meglepődve tapasztaltam, hogy víz hatására megkopik ugyan, de maximálisan nem lehet vele eltüntetni, így a Garnier micellás sminkeltávolítóját hívtam segítségül. 


06 Mattely in love

Mindhárom árnyalat közül a kedvencem. Ez az a szín, amit bátran bevállalnék egy bulis sminkhez nyáron, sőt akár egy karácsonyi elegánsabb szemfestéshez is. Itt már elég volt az egy réteg, amely maradéktalanul befedte az ajkaimat, nem lett foltos vagy csíkos. Száradást követően minimálisan fog, ami mindegyik színről elmondható, illetve az is, hogy egyenletesen kopik, és meglepően sokáig bírja a gyűrődést. 


02 Matterialistic

Kicsit bizarr ez a barna ugye? Ugyan kedvelem a barna ajkakat, de ezt kifejezetten bulizósabb vagy teljesen misztikus, valóságtól elrugaszkodott sminkekhez használnám fel. Biztosan kíváncsiak vagytok arra, hogy mennyire mutatja az ajak egyenetlenségeit, redőit, száraz részeit. Erre azt mondanám, hogy taláááán annyira nem rossz a helyzet mint matt termékek esetében, de mint minden ajakterméknél, így ezek esetében is a legszebb ha szuper hidratált ajkakra visszük fel őket. Ha a felvitt mennyiséggel egy bizonyos vastagságot elértek, akkor hajlamos arra, hogy az ajkaitok összeérintésekor a felső ajak felszedni a festéket az alsóról, de ebbe hamar bele lehet jönni. Legjobb ha vékonyan viszitek fel, amennyire csak lehetséges. Higgyétek el, lehetséges, hiszen nagyon krémes, így szuperül eloszlatható. Az illata pedig intenzív vanília. Hmmmm :)

A Facebook oldalamra pedig néhány nappal ezelőtt posztoltam egy képet, amely a lenti kép volt. A cím pedig ennyi volt: " Nem találnátok ki, hogy mi van a szemhéjamon." Most lehull a lepel, hiszen bizony a legutolsó barna árnyalatú folyékony ajakrúzs került a szememre, mert erre a területre sokkal jobban el tudtam képzelni. Jelentem, működik. Félre ne értsetek, nem azt mondom, hogy a szuper olajos szemhéjatokra egymagában vigyétek fel és jó lesz. Én a Milani szemhéjalapozóját vittem fel első körben, majd erre került fel ez a fémes barna, amit csukott szemmel megvártam, hogy megszáradjon. Ezt követően nagyon jól bírta, a felkenést követő 4 óra múlva mostam le, akkor még teljesen oké volt. Talán elsőként kicsit bizarrnak tűnik egy folyékony ajakrúzs a szemhéjon, de nekem nagyon tetszik és biztos vagyok benne, hogy máskor is alkalmazom majd. Összességében tehát szuper izgalmas és merész termékekről van szó, semmiképp ne egy no makeup suli sminkhez párosítsátok, viszont ha szeretitek az izgalmas dolgokat, a látványos ajkakat, akkor tegyetek vele egy próbát. Nyáron mentek fesztiválozni? Ha igen, oda kötelező darabként rendelném el :)

You May Also Like

2 megjegyzés