Playboy | King of the game & Queen of the game

by - július 25, 2016

A Playboy márkát véleményem szerint senkinek sem kell bemutatni, hiszen egy rendkívül ismert és könnyen beszerezhető termékegyüttes. Nekem a legszorosabb élményeim vele kapcsolatban tini koromhoz fűződnek, akkoriban mindenki a parfümjeiket használta. Most is igyekszik a figyelem középpontjában maradni azzal, hogy nagyon ötletesen a  Trónok harca téma köré épült új termékcsaládja biztosan sok sorozatfüggő figyelmét felkelti. 
Női parfüm

Bár nem vagyok a parfümök abszolút szakértője, mivel a csomag részét képezte, igyekszem róla minél részletesebben beszámolni nektek róla, már amennyire az én tudásom ezt engedi. Azt tudnotok kell, hogy régen (14-15 éves korom körül) a velem egykorúak körében nagyon népszerű volt a márka, és a parfümjeit én is nagyon szerettem. Az illat pontos meghatározása szerint egy virágos illatjegyről van szó, ami esetében a fejillat jázmin és narancsvirág, a szívillat golgotavirág, kávébab és kávé-abszolút, az alapillat pedig a csokoládé, a tonkababa cédrus és a pacsuli. Amit én ebből érzek, az egyértelműen egy intenzív virágillat, jellegében hű marad a márka illataihoz. Ezekből az illatokból azt hiszem már kinőttem, az én elképzelésem szerint ezt a parfümöt a tini korosztály kedvelheti a leginkább. Érdemes élőben megszaglászni, ha vásárlásra adnátok a fejetek, hisz nem vagyunk egyformák, számomra picit tömény és tucat az illata. Tartósság szempontjából amit tapasztaltam, hogy az első fél órában eléggé intenzív, majd utána hirtelen tompulni kezd. Egy nap mindenképp többször érdemes felfrissíteni magunkon.

Férfi illat

A női illattal ellentétben a férfi sokkal inkább megfogott, sőt kifejezetten tetszik. Fejillat: citrom, kardamon, fekete bors, szívillat: feketekávé, Granny Smith alma, Jagerbomb, alapillat: vanília, cédrus, pacsuli. Ami miatt belopta magát a szívembe, az leginkább annak köszönhető, hogy egyszerre egy kellemes citrusos, savanykás és borsos fűszeres illat. Szuperül párost alkotnak az összetevők. Az én ízlésem szerint sokkal kellemesebbre sikerült mint a női verzió, ami talán annak is köszönhető, hogy a virágillatú parfümök nem kifejezetten a szívem csücskei. 


Női tusfürdő

A női csomag kedvenc terméke számomra, annak ellenére, hogy az ibolyaillat helyett és sokkal inkább erdei gyümölcsöt érzek ki belőle. Tetszik, hogy rendkívül intenzív illata van, ami szuperül belengi az egész fürdőszobát, majd a bőrön még tovább is érződik az este folyamán. Kellemes géles, zselés állaggal rendelkezik, ami ráadásul szuperül habzik. Nem kell extrém hidratálásra számítanotok, én utána nem tudom elhanyagolni a testápolózást, mint ahogy egyébként a legtöbb tusfürdő esetében sem. A 250 ml 899 Ft, ami ugyan nem megfizethetetlen, de érdemes a 400ml-es kiszerelést kipróbálni, hiszen 1099Ft, és dupla mennyiség. 

Férfi tusfürdő

A férfi verzió nem csak tusfürdőként, de samponként is funkcionál. Illatmegjelölést nem találok, ezért nehéz a dolgom, de egy friss, kicsit talán mentás, citromos jellegűnek érzem. Az állaga hasonlóan a nőihez nagyon jól felhabzik és közepes sűrű, zselés, áttetsző. A márka pasi illatai szuperek, én bátran ki tudom jelenteni, hogy az ízlésemhez közel állnak, kifejezetten szeretem őket, ennél a kollekciónál sincs másképp. 


Női dezodor

0%-ban tartalmaz aliminum-sót, nem hagy fehér nyomot és 24 órán keresztül tartó parfüm dezodor. Bár van egy évek óta kedvenc dezodorom, természetesen kipróbáltam és leteszteltem. A parfümdezodorokat amiatt nem kedvelem én személy szerint, hogy annyira intenzív az illatuk, hogy mellettük már parfümöt nem tudok használni. Akkor viszont jó megoldás lehet, ha az ember nem is akar mellette ilyesmit használni, például egy meleg nyári napon. Az illat egyébként egy édes, erős, számomra inkább picit gyümölcsös jellegű. A skin touch innovációnak köszönhetően pedig érintésre erősödik az illata, illetve ekkor érződik ki igazán. Ami miatt szívesen elhasználom az az, hogy valóban nem hagy foltot sötétebb ruhákon sem.

Férfi dezodor

Női társától csak illatában különböző termék. A skin touch fejlesztés esetében valóban észrevehető, hogy amint egy picit melegszik a bőrfelszín, intenzívebbé válik az illat. Ez egy dezodor tekintetében pozitív, bár fontos számomra, hogy ne csak elfedje a kellemetlen szagokat, hanem igyekezzen meggátolni azok kialakulását. Ilyen tekintetben viszont nincs panaszom rájuk. 

Ti hogy álltok a márkával? Szoktatok valamit használni tőlük?

You May Also Like

0 megjegyzés