Happy Halloween | Boszis manikűr

by - november 01, 2016

Nem vagyok nagy Halloween fanatikus, nem járok az ünnep ihlette bulikba, sőt még a Youtube csatornámra sem szoktam feltölteni ilyesmi sminkvideókat. Az viszont szinte minden évben biztos, hogy egy manikűrrel hozzájárulok ahhoz, hogy ebben az időszakban én is egy kicsit ráhangolódjak erre az amerikai ünnepre. Mivel töklámpás motívumot már többször készítettem, így most szerettem volna kicsit másabb mintát választani.


Végül a telihold előtt elsuhanó boszorkányt jelenítettem meg a köreimen. Féltem, hogy ugyan csak a sziluettjét kell megfestenem, nem lesz arányos. Természetesen nem tökéletes, de azt hiszem felismerhető. Általában a nagy és a gyűrűs ujjam ugyanolyan mintát szokott kapni, viszont úgy éreztem, hogy most jobban mutatna, ha a másik körmömön csak két denevér repdesne.Mivel a minta nagyon sötét és komor, ezért a mutató és a kisujjam körmét igyekeztem kicsit feldobni, és a Dance legend Night Ranger árnyalatú holografikus lakkját párosítottam hozzá.Utólag könnyű okosnak lenni, de most már látom, hogy a holdat lehetett volna valami egészen halvány, pasztellesebb sárgára elkészíteni, valamint a boszi mögött található szinte már már feketébe hajló sötétkék lakkot egy két ezüstös csillaggal meg lehetett volna bolondítani. Azzal kapcsolatban, hogy hogyan festettem boszorkányt nem sok ötletet tudok megosztani. A fejnél kezdtem, majd próbáltam egy hozzá méreteiben arányos törzset kialakítani, majd végül a szoknyát. A lábak, karok, seprűnyél és a kalap a befejező lépések.


Ti szoktatok Halloween témájú körmöket festeni? Nektek hogy tetszik ez a manikűr?

You May Also Like

6 megjegyzés

 1. Nagyon tetszik! Á, nem szoktam Halloweenes manit készíteni, eszköz is kellene hozzá, pl. nincs nagyon vékony ecsetem. Fekete manit csináltam, azzal jöttem dolgozni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök :) Egy vékony ecset nem árt mintázáshoz, ez való igaz, viszont a fekete manikűr is illik a halloween-hez :)

   Törlés
 2. Nagyon szép és aprólékos lett. Elképesztő, mennyire precízen tudsz dolgozni :)

  VálaszTörlés