Colour Alike | Snake prince

by - január 26, 2017

Húú, egy hete írtam bejegyzést utoljára a blogra. Csak úgy rohan az idő.Mostanában nem vagyok túl aktív, már ami az írást illeti, van hogy írnék, de nem tudom pontosan miről. Olyankor inkább nem erőltetem. Az utóbbi időben azonban sokan írtátok, hogy szeretitek és értékelitek a manikűrös bejegyzéseket, és mivel ezeket elkészíteni és megírni is nagyon élvezem, ezért a hétre egy geometrikus mintájú manit hoztam nektek, egybekötve az egyik legújabb szerzeményem, a Colour Alike Snake prince árnyalatának bemutatásával. 


Mivel is kezdjek? Kezdem azzal, hogy ez a lakk csodaszép. Holo a javából, és felkenve sokkal jobban tetszik, mint üvegbe zárva. Egyetlen rétegben csodaszépen befedte a körmömet és szinte hihetetlen, hogy természetes fényben, árnyékban is mennyire szépen csillog. Ez aztán nem egy visszafogott lakk, akár a színét akár a finisét nézem, de egyáltalán nem bánom. Ez a kollekció (Stardust stories) egyébként 5 árnyalatot tartalmaz összesen,melyek közül szinte alig tudtam választani. Szeretem a Colour Alike lakkokat, mert megfizethetőek és minőségbeli problémát sem tudok felhozni ellenük, bármelyik nálam megtalálható árnyalatot szemlélet. Viszont, azt kell, hogy mondjam, hogy ez a kollekció a márka eddigi legdrágább sorozata, hiszen 2490 Ft darabáron szerezhetőek be ezek a csodák. Félreértés ne essék, nem mondom, hogy nem érik meg ezt az árat, hiszen ha megnézzük a Picture Polish, ILNP vagy más hasonló drágább lakkokat, akkor azok is ugyanezt tudják, vagy még ezt sem. Ennek ellenére sajnálom, az ára szépen lassan kúszik felfelé, az új szemkápráztató kollekciók viszont mindig megdobogtatják a szívemet. 


Picit térjünk át a manikűrre, amivel meggyűlt a bajom, ami nem az elkészítésre, sokkal inkább a minta kitalálására vonatkozik. Az volt a tervem, hogy ezt az új Colour Alike lakkot használom majd, ehhez szerettem volna valami ötletes mintát kiötletelni, ám nem jött az ihlet. Pontosabban amik eszembe jutottak, azokhoz ez a zöldes-kékes-türkizes szín egyáltalán nem passzolt. Így végül csak egy egyszerű geometrikus manikűrt készítettem.


A minta mint mindig, most is a nagy és a gyűrűs ujjamra került, melynek alapja a Golden Rose wow 96-os nude árnyalata, ami számomra a tökéletes nude színt jelenti. Erre nagyon vékony ecsettel egyszerűen csak felfestettem 3 színt. A körömágytól haladtam lefelé. Nehéz volt a színekkel nem egymásba, egymásra menni, de igyekeztem. Megint nem lett teljesen szabályos és teljesen szimmetrikus, de messzebbről szemlélve szódával elmegy. :)


A másik fejtörést az okozta, vajon milyen szín kerüljön a középső ujjamra. Csillámos szín nem jöhetett szóba, hiszen úgy már túl sok lett volna a csili-vili, valamint elvette volna a figyelmet a mai nap főszereplőjéről. Így végül egy ezer, ha nem kétezer éves lakkomat szedtem elő, ami egy ősrégi Essence mágneses lakk. Én a mágneses tulajdonságát egyszer használtam ki, működik ugyan, de én klasszikus fémes hatású lakk-ként alkalmazom, mindig. Egyetlen réteg elegendő belőle és nagyon különleges, egészen mély bronz árnyalat. Máshol eddig még nem találkoztam hasonlóval. 


Nektek hogy tetszik? Hogy álltok a Colour Alike lakkokkal? Szeretitek őket?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép! Régen vettem már CA lakkot, és ha ennyire megdrágult, nem is fogok venni egyhamar, hiszen csak 8 ml. Igen, igaz, egy vastagabb rétegben fed, nyomdázni is lehet vele. De akkor is nagyon drága lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága lett, teljes mértékben egyetértek veled. Ennek ellenére sajnos a legszebb daraboknak nem fogok tudni ellenállni :)

      Törlés