Eperszezon | Gyümölcsök a körmödre is

by - március 25, 2017

Talán többen is tudjátok, hogy rajongok a gyümölcs mintás körmökért. Az utóbbi 2 évben elég sokat közülük sikerült a körmömre varázsolnom, viszont az eper eddig váratott magára. Hogy miért? Nem is tudom pontosan. Most viszont végre megragadtam az alkalmat, és elkészítettem. Klasszikus formában, klasszikus színekkel.


Viszonylag sokat agyaltam azon, hogy mennyire legyen klasszikus ez a manikűr. Többször is eszembe jutott, hogy a piros helyett választhatnám a kevésbé realisztikus rózsaszínt, illetve, hogy az eprek formája lehetne egy kicsit szögletesebb, kevésbé realisztikus. Végül úgy döntöttem a biztonsági vonalon belül maradok, hogy biztosan felismerhető legyen, mi is akar ez lenni. Nos, az eprek nem lettek egyformák, no de elvégre az életben sem azok. :)A piros lakk tehát egyértelmű volt. Ez került a mutató és a kisujjamra, ami a Miss Sporty egy Less than 1 minute lakkja. Szuper pigmentációval és tartóssággal. El kell mondanom nektek, hogy igazán kedvelem ezt a lakkcsaládot. Az eprek alapjául egy nude Kiko lakkot kentem fel végül, aminek van egy barackos tónusa, sőt mondhatni sokkal inkább barack, mintsem nude. De a legvisszafogottabb barack, amit valaha láttam. A középső ujj pedig ... guess what :D ... Cirque - Helcyon. Minden árnyalathoz, minden mintához, minden mennyiségben tökéletes. 


Az eprek kialakítása és elkészítése kezdetben igen csak elszomorító volt. Először a gyümölcs piros húsának megfestésével kezdtem, amik be kell vallanom, kicsit sem hasonlítottak eperre. Aztán nem adtam fel. folytattam. és sikerült kialakítani egy felismerhető alakzatot. Sokat segít a levél, illetve a pici magok, amelyeket nem tudtam kisebbre festeni ennél. ( Pedig biztosan lehetne valahogy. )
Összességében egy kellemes, bohém, tavaszi manikűr úgy gondolom. A gyermekded gyümölcsformákat képtelen vagyok megunni, ha a körmeim mintázásáról van szó.

Ti mit gondoltok róla? :)

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. először azt hittem hogy matrica, annyira szépen festesz kézzel <3 ezt a manit elteszem az inspirációs mappába, nagyon bejön! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaj de aranyos vagy, köszönöm szépen :)

      Törlés