Happy Birthday Rúzsnyom | 4. Blogszülinap

by - március 30, 2017

Nektek lehet nem annyira, nekem viszont elképesztő az a tény, hogy már negyedik éve pötyögök itt nektek ezen a felületen. No, az új név ugyan még csak 1 éve fűződik az én nevemhez, a felületen már negyedik éve élvezhetitek (legalábbis remélem élvezitek) a bejegyzéseimet, írásaimat.


Kezdetben fogalmam sem volt arról meddig fog tartani a lelkesedés, sőt talán azt hittem ez csak egy fellángolás, idővel majd elmúlik. De nem így lett. Ez alatt a 4 év alatt sikerült megismernem, jobban mondva kiismernem magam egy kicsit. Olyan tekintetben legalábbis mindenképp, hogy ezelőtt abszolút azt hittem magamról, hogy nem vagyok eléggé kitartó. Mostanra azonban rá kellett jönnöm arra, hogy dehogyis nem. Ha végiggondolom az életem többi területét, több dolog is eszembe jut a kitartással kapcsolatban, számtalan tevékenységet űzök már hosszú hosszú évek óta. Nehézségek mindig voltak, több területen is, a blogolásban is természetesen,de ezek mindig is lesznek. Van, hogy elbizonytalanodom, sőt. ilyen nagyon sokszor van. Ekkor általában mindig érkezik egy kedves hozzászólás és komment, amiből érzem és tudom, hogy nekem ezt nem szabad feladnom és folytatnom kell. No meg ezt azért annyira egyszerűen nem is lehetne a hátam mögött hagyni. 4 év az 4 év. Hosszú idő. Ezalatt a sminkelés és a körömfestés is komoly hobbimmá, már már szenvedélyemmé fejlődött.


Mikor elkezdtem blogolni tulajdonképpen nem igazán volt az egészhez tehetségem, kreativitásom és ügyességem. Nem értettem sok mindenhez, a blogolás ideje alatt próbáltam ki olyan termékeket, amiket azelőtt soha. Egyre inkább hatalmába kerített ez a "sminkelősdi", ami azóta az életem részét, sőt a mindennapjaim részét képezi. 

Nem csak a blogolás az, ami évek óta hű társam, hanem  egy mottóm is van, amit kétségtelenül igaznak gondolok és e szerint próbálok élni, tervezgetni.

"Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen." Mekkora igazság, nemde? Persze néha vannak sűrű napok, sűrű hetek, amikor valójában nem fér bele az életembe a blog, van hogy muszáj fontossági rangsort felállítanom. Még egyetemre járok, szóval muszáj tanulnom, emiatt néha muszáj háttérbe szorítanom a hobbimat, az írást vagy éppen a videózást. Ha igazán a szívetek mélyére pillantotok, akkor ha valamit nem sikerül elvégezni, akkor ez legtöbbször nem az idő hiánya miatt van. Ha igazán szeretnétek azt a tevékenységet űzni, vagy elvégezni, akkor el tudnátok. Ez hatalmas igazság, érdemes fontolóra venni.


A bejegyzés lezárásaként szeretnék veletek megosztani még egy gondolatot, ami eszembe jutott a bloggal kapcsolatban. Emlékszem arra, hogy kezdetben mennyi, de mennyi terméktesztet írtam. Gyakran vásároltam újdonságokat, mára azonban ezek a vásárolgatások igen csak megritkultak. Ezt már többször említettem is nektek, hiszen igazából mindenem megvan. Természetesen álszentség lenne azt állítanom, hogy nem veszek semmit, illetve hogy nem vágyom semmire. Sminkfüggő lány vagyok, ez valahol természetes, nem is bánom. De felesleges dolgokat, csak azért mert akciós, nem vásárolok már. Emiatt nyilván megfogyatkoztam a tesztek, legalábbis a 3 - 4 évvel ezelőtthöz képest. Amit nem bánok. Szeretném, ha egy egy kreatív felület lenne, természetesen amennyire tőlem telik. Nincsenek mindig zseniális ötleteim, de szeretném, ha úgy gondolnátok az én kis blogomra mint egy helyre, ahol találtok inspirációs ötleteket sminkekhez, manikűrökhöz, amik természetesen nem a Pinterestről vannak, hanem saját kezem munkái. Szeretnélek titeket egy kicsit arra buzdítani, hogy ne féljetek saját kézzel festegetni mintákat a körmeitekre, még akkor sem, ha lapul sok szép nyomdalemez a fiókotokban. Szeretném, ha ez egy klasszikus beauty blog lenne, illetve maradna, ahol találtok mindent, ami a szépségápolással kapcsolatos, amit nem éreztek sem ridegnek sem pedig túl személyesnek, ami már csak és kizárólag rólam szól.

Mit is írhatnék még? Köszönök szépen mindent nektek, köszönöm a kedves kommentjeiteket, a még kedvesebb leveleket, üzeneteket, biztatásokat és támogatásokat. Higgyétek el, ez rengeteget jelent számomra.

Köszönök mindent ! :)

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Boldog blogszülinapot!! 4 év nagyon hosszú idő, gratula a kitartáshoz! Szerintem amikor már mindenkinek rogyásig van a polca sminkcuccal, akkor már kiismerte, mi áll jól neki, milyen minőséget, milyen típusú termékeket választ, azért is kevesebb a teszt, szerintem ez nem baj, direkt jó, hogy nem vásárlásra ösztönöz a blogod, hanem kreativitásra!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) És köszönöm a kommentjeidet is, nagyon jól esnek :)

   Törlés
 2. bár írtam már korábban ilyen jellegű, kommentet, csak ismételni tudom magam: a Te blogod azért különleges a többihez képest, mert nem abból áll, hogy az ingyen kapott cuccokat "tesztelgeted" (amúgy is utálom ezt a szót, sok blogger megkapja hétfőn a cuccokat, és ezt követő szerdán már ír is róla. ennyi id alatt nem lehet "letesztelni" semmit.. :D ), illetve 2 teszt közé benyomsz egy pinterest válogatást. plusz, Nálad a sminktesztek sem abból állnak, hogy a kézfejedre szvaccsolsz egyet, amit napfényben lefotózol és voilá. nagyon nagyon sok blogger csinálja ezt, még az is, aki úgy adja ezt elő, mintha komoly munka lenne benne, és sok olyan is, aki szerintem észre sem veszi, hogy konkrétan a semmiről szól a blogja. Nálad nem ez a helyzet. előfordul, hogy ritkábban posztolsz, de szerintem sokkal jobb akkor az a heti 1-2 bejegyzés, ha tartalmas, kreatív, mint minden héten az olvasó elé böfögni valami pinterest-avon marhaságot, már elnézést. :) :D illetve Nálad hiteles is a smink-téma, hiszen készítesz komplett sminkeket is, és a termékeket is bemutatod élesben, kész sminkként is, nem csak lefotózod, hogy ezt meg azt vettél/kaptál, húzol a kézfejedre 2 csíkot és csókolom. szeretem a blogod, egyedi, igényes, kreatív. ja, és boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ! Nagyon jól esik amit írtál. Az tény és való, hogy szeretem, ha az adott tesztelt sminkterméket igenis látjátok sminkben, vagy ajakra felkenve, vagy bárhova felkenve, attól függ, hogy mi is az pontosan, hiszen így tudjátok leginkább eldönteni, hogy tetszik e nektek vagy sem. Ezek szerintem elengedhetetlenek.

   Törlés
 3. Nagyon boldog blogszülinapot! Én úgy örülök,hogy szebbé teszed a napjaimat :D

  VálaszTörlés
 4. Boldog blogszülit, sőt, még legalább a dupláját :)

  VálaszTörlés
 5. Drága Niki! Boldog blog szülinapot!! Szuper a blog is, a videók is, egy élmény olvasni és hallgatni Téged. Nagyon tehetséges, igényes, kedves és őszinte vagy, egyszóval nagyon bírlak!😉

  VálaszTörlés