Tavaszi virágoskert mentával

by - április 02, 2017

Hiába, ha tavasz, akkor nem tudok másra gondolni, csak a csodás, színpompás virágokra. Talán kissé ötletszegény, hogy minden második manikűrömön is virágocskák vannak, de szeretem kiélvezni az év ezen szakát. Nem is beszélve a menta színről, ami nálam csak és kizárólag a tavaszhoz kapcsolódik. Engedjétek meg, hogy titeket is még inkább ráhangoljalak erre a csodás évszakra a mai manikűrrel. :)


Mit is írhatnék nektek erről a manikűrről. Azt hiszem elégedett vagyok vele, különösebb magyarázkodás és kivetnivaló nélkül. Azt kell mondanom, hogy szerettem viselni, hisz olyan kis vidám, fiatalos az összkép. No ehhez elengedhetetlen volt a megfelelő menta szín kiválasztása, ami a Rimmel Breakfast in bed árnyalata. Bevallom, fogalmam sincs arról, hogy kapható e még, szívből remélem, hogy igen. Ez került a kis és mutatóujjamra. Apropó, mutatóujj. Látjátok, hogy a mutatóujjamon milyen lekerekített a köröm? Mindkét sarka letörött, ami miatt valóban igencsak kilóg a többi közül, de talán jövő héten sikerül visszatérnem a megszokott kocka formára.A középső ujjamra a Moyra Holographyc kollekciójának pezsgő árnyalatát választottam, amiről mindig megfeledkezem, hogy mennyire utálom. Hihetetlenül gyorsan megpattan a körmeimen, nem is beszélve a nehézkes felvitelről. A második réteg megbontja az elsőt. Foltos lesz. Brr. A színét és a finisét viszont imádom.


A minta egy nagyon világos nude alapra készült, amely a Flormar CC nude körömlakkcsaládjának tagja. Erre egy vékony hegyű ecsettel festettem először 2-2 fehér majd 2-2 narancssárga virágocskát, öt szirommal. Ezek közepét a középső ujjamra felvitt Moyra lakkal készítettem el. Végül a virágok leveleket is kaptak. Először festettem egy-két parányi sötétzöld hagyományos csepp formájú levélkét, majd utána, hogy az összhang kialakuljon az összes körmöm között, szükség volt néhány menta színű levélre is. Ezzel sikerült egyféle félkör alakban felfesteni a mintát. Nektek hogy tetszik? :)

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Ez tényleg nagyon szép!! Mikor legyen virágos manikűr, ha nem tavasszal? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) igazad van, csak ilyenkor semmi más nem jut eszembe, csak a virágok :D

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a színkombináció! Szép lett a mani.

  VálaszTörlés