Tervezz-ékszert

by - április 11, 2017

Ha követtek Instagram-on akkor talán tudhatjátok, hogy mennyire szeretem a karkötőket, pontosabban karkötőket párosítani órákhoz. Pláne, mikor már picit jobb az idő, és lekerülnek rólam a kötött pulcsik valamint a télikabát, hiszen ezek a darabok ilyenkor érvényesülnek csak igazán. Nemrégiben volt szerencsém megismerkedni a Clarity weboldallal, ahol nem csak előre elkészített karkötők közül válogathattam, de lehetőségem nyílt egyedi karkötő tervezésére is, amely szolgáltatás számotokra is elérhető, ezért néhány gondolatot írnék nektek a tapasztalataimról.


Mielőtt nagyon belemelegednék abba, hogy csak a karkötőkről mesélek nektek, fontos tudni, hogy a webáruházban lehetőségetek van nyakláncokat és fülbevalókat is összeállítani saját ízlésetek szerint, illetve amint már említettem is, kész, előre elkészített darabok is rendelkezésetekre állnak. Én a képeken is látható Pandóra stílusú karkötőt állítottam össze magamnak, melyet fekete-fehér és ezüst elemekből válogattam össze, hogy minél több öltözékhez viselni tudjam. Azonban nem csak a Pandóra stílus áll rendelkezésetekre, emellett készíthettek bőr karkötőt, cserélhető medállal, egyedi fonott karkötőket, kézzel készült üveg karkötőket, és barátság karkötőket is. 

Pandóra stílust EZEN a felületen tudtok készíteni. Minden nagyon egyszerű, és egyértelmű, ezért nem is magyarázom túl. Jelenleg 3 karkötőalap közül választhattok, (fekete, ezüst, fehér) erre 10 féle lógós díszt illetve 17 féle gyöngydíszt tehettek. Mint mondtam, a felület kezelése egyszerű, hiszen a kis gyöngyöket csak rá kell húzgálni a karkötőre, így azt is megtervezhetitek, hogy milyen sorrendben következzenek rajta a díszek. (Ennek sorrendjén természetesen bármikor módosíthattok. ) Azt azonban fontos tudnotok, hogy a karkötők átmérője, vagyis hossza nem választható, és mivel ezek nem gumi alapúak, előfordulhat, hogy méretbeli problémát tapasztaltok majd, mikor kézhez kapjátok. Az én csuklómra is egy picit nagy, ami nem mérvadó ugyan, mert elég vékonyka a csuklóm. 


Mikor összeállítottátok a kívánt karkötőt nincs más dolgotok, mint a Megrenelés gombra klikkelni, megadni a személyes adatokat és kiválasztani a szállítást és a fizetési opciót. A szállítás díja minden esetben 990Ft. Nekem a szállítási időre nincs panaszom, 2 munkanapon belül kézhez kaptam, megfelelően becsomagolva.


Összességében meg voltam elégedve a kínált szolgáltatással, az esetleges információkérés gyorsan és zökkenőmentesen történt, ezért merem nektek is ajánlani a weboldalt ha szeretnétek egy picit egyedibbet alkotni. Azt az információt kaptam, hogy a termékskála bővülése várható a későbbiekben, ekkor talán még jobban megtervezhetitek a stílusotoknak és színvilágotoknak megfelelő ékszereket.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szép karkötőt állítottál össze! (-: engem az zavar ennél a webshopnál, hogy némelyik charm egy az egyben Pandora koppintás, kíváncsi lennék, mit szólna ehhez a Pandora......

    VálaszTörlés