Catrice ICOnail körömlakk | 7 napos tartósság

by - május 30, 2017

 Lányok, találkoztatok már olyan körömlakkal ami 7 napig szépen fennmarad a körmeiteken? Ritka, ugye? Nálam általában az 5. nap a kritikus pont a manikűrjeim életében, ilyenkor szokott először megpattanni a körmeim sarkánál. Mi van abban az esetben ha lakk még ráadásul piros is? Ilyenkor általában ez a szám lecsökken 3 napra, ilyenkor szokott látszani a körömvégeknél egy erőteljesebb kopás. A Catrice vadiúj lakkjai nagy fába vágták a fejszét. Állításuk szerint sikerült egy olyan lakkot létrehozni, amely képes 7 napig tökéletesen mutatni a körmökön. A mai bejegyzésben a lakk minden tulajdonságára fény derül.

 


 Azt be kell látni, hogy a piros lakk a legkritikusabb általában, ha el akarjuk dönteni, hogy az adott márka adott családja megfelelő minőségű vagy sem, így azt hiszem az új Catrice lakkok közül a 05 It's all about that red árnyalata megfelelő lesz ahhoz, hogy következtetéseket vonjunk le az egész családról. 

 

Először beszéljünk kicsit a külsőségekről, hiszen mégis csak ez az, ami először feltűnik, és talán kicsit ez alapján is választunk, bár nyilvánvaló, hogy a külső nem minden. A régi, henger alakú Catrice lakkok után az új, ICONails körömlakkok téglatest formát kaptak, fekete kényes kupakkal. Ízlések és pofonok, de nekem tetszik, Nincs túlcicomázva, nem forog kacsalábakon. Egyszerűen csak letisztult, visszafogott, nincs telecímkézve, így a benne rejlő szín tökéletesen érvényesül. Az üvegcse 10,5 ml körömlakkot tartalmaz, ez pedig 899 Ft-os áron lehet a miénk, a tiétek :)

 

Nálam mindig kritikus pont a csomagolás tekintetében a kupak, hogy az mennyire áll kézre, mennyire kényelmes fogni. Ennek a lakknak az esetében a kocka forma könnyedén levehető a kupakról, ekkor egy recés, henger forma kupak kerül a kezünkbe, amely ráadásul recés, nagyon kényelmes a használata.

 

Az ecset. Szintén egy kritikus pont a lakkok, lakkozás tekintetében. A legrosszabb ecsetek számomra mindenképp azok, amik vékonykák, és szögletes kialakításúak. Ezért is örültem annyira, mikor letekertem a kupakot és elém tárult ezt a remek kialakítású ecset. Megfelelően széles, a sarkainál lekerekítéssel. Lányok, el nem tudom mondani, mennyire egyszerű vele lakkozni. Ez nem PR és reklámszöveg, megmondom én, ha valamivel macerás lakkozni, de ezzel a lakkal talán a legkönnyebb és a leggyorsabb. A legtöbb körmöm esetében egyetlen húzással beterítette az egész körömfelületet, a körömágynál pedig nincs szükség javítgatásra, merthogy gyönyörű ív festhető ezzel a kerek kialakítással. Az ecset csillagos ötöst érdemes, komolyan. Szenzációs. 

 

Az pedig, hogy elegendő belőle egyetlen réteg, az tovább fokozta a jókedvemet. Na persze ezt csak ennél a színnél tudom biztosra mondani, egy nagyon halvány rózsaszín esetében lehet, hogy elkél majd a második réteg is, ezt nem tudom. 

 

Mivel klasszikus piros körmökre most nem vágytam, ezért készítettem egy kis tavaszi hangulatú, virágos mintát hozzá. :)


 

 

 

A legnagyobb kérdés azonban mégiscsak az a fránya tartósság. Tudom néhányan vannak olyanok, akik 2-3 naponta lakkoznak és nem várják meg, hogy a lakk elkezdjen lepattogni, de számomra nagyon fontos, hogy legalább 5 napot kibírjon rajtam egy lakk. Sem kedvem, sem időm nincs arra, hogy 2 naponta lakkozgassak. A 7 napos tartóssággal kapcsolatban én bevallom, nagyon szkeptikus voltam, nem akartam elhinni, hogy  kibír majd 7 teljes napot a körmömön egy ferrari piros lakk. Számomra ez elképzelhetetlen.

 


Nem tudom túl sokáig fokozni a hangulatot és csigázni a kedélyeket. Hihetetlen, tényleg hihetetlen, de a fenti 2 kép pontosan 7 nappal a felkenés után készült. Ti ezt elhiszitek? Tekintsetek el a lenövéstől. Azt leszámítva azonban a lakknak a körmömön SEMMI baja nem lett. Nem koptak meg a végek látványosan, nem volt lepattanás, berepedezés, semmi. Komolyan nem tudom elhinni.

Ha az összes árnyalat ilyen, akkor csak azt tudom javasolni, hogy fussatok, keressétek ezeket a lakkokat, és válogassatok kedvetek szerint mind a 45 árnyalatból, mert ilyen minőség 899Ft-os áron szerintem rendkívül baráti, és "felhasználóbarát".

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép a manikűröd! Veszek én is ebből a szériából, nagyon ígéretes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ha a többi szín is ennyire jó, tényleg bátran ajánlom Neked és mindenkinek ! :)

      Törlés