Őszkezdő manikűr | Hulló termések és levelek

by - szeptember 27, 2017

Mi más minta juthatna eszembe az ősz kezdetével, ha nem a hulló levelek. Többször készítettem már valami hasonló levélkés mintát, de abban biztos vagyok, hogy a variációk tárháza végtelen, úgyhogy most igyekeztem valami olyasmit kreálni, amit eddig még nem.

 

Alig vártam már nyár végén, hogy ősz legyen. No nem mintha magát az évszakot annyira szeretném, de imádom az ősz színeit, és szerintem a mai manikűrhöz felhasznált lakk tökéletes erre az időszakra. Egy rendkívül különleges barnás alapszín, ami igazából egy duókróm alap, merthogy attól függ hogyan esik rá a fény, aszerint jelenik meg benne a lilás fuksziás csoda árnyalat. Emellett holografikus minicsillámokat is tartalmaz. Valami fantasztikus. És hogy melyik lakk ez? Egy 1200 forintos Colour Alike, mégpedig az 535H árnyalata. Sajnálom, hogy nem kap elég figyelmet ez a márka, mert igenis vannak gyönyörűségesen szép lakkok náluk


 Az említett Colour Alike lakkot az összes körmömre felvittem, bár ez nem szokásom, ha mintát is festek, de most valahogy úgy gondoltam, hogy ez így is jól fog mutatni. Valamint meg kell jegyeznem, hogy elegendő volt egyetlen rétegben felvinnem a lakkot, mert annyira szépen terült és olyan szépen pigmentált volt. Imádom használni.


A minta elkészítése egyébként nem nehéz. Egy fehér és két nagyon halvány sárga tölgyfa levelet festettem. Először érdemes ezeket elhelyezni a körmökön, ráadásul ezeket is úgy, hogy először a körvonalukat fessétek meg, majd utána töltsétek ki. Ezt követően a hiányos részekre festettem élénk sárga makkokat. Az igazi színük nyilván nem ilyen, de most ez illet az alap színhez, meg hát nem is kell mindig földhöz ragadtan alkotni, nemde? Utolsó lépésként egy bronz árnyalattal megfestettem a levelek erezetét, illetve a makkok kaptak általa egy kis dimenziót.

 
 Nektek hogy tetszik az alapként használt Colour Alike lakk? Szeretitek a márkát? És a manikűrről mi a véleményetek? 🙂

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Nagyon szép :)
  Kedvet kaptam most egy leveles manikűr elkészítéséhez :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép, jók a színek is! Addig vettem CA lakkokat, míg fel nem ment az áruk hirtelen. Tényleg nagyon pigmentáltak, nyomdázni is lehet velük, nem volt velük bajom, csak a drágulás szíven ütött kicsit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bevallom mostanában igazából nem is vettem lakkot, így Colour Alike-ot sem, ez még egy régebbi szerzemény. Ezért nem is tudtam, hogy felment az áruk, de most meglestem. :O Hát ez engem is szíven ütött... Nem kicsit drágultak.

   Törlés