Rudolph the red nosed reindeer | Köröm

by - december 18, 2017

A szakdolgozat leadás után most végre újra volt időm tisztességesen a körmeimre, na meg már azért az alkothatnék is motoszkált bennem, úgyhogy Mikulásra szokás szerint készítettem egy újabb rénszarvasos manikűrt. Nekem talán a legkedvesebb figura a rénszarvas, amit akár plüssfigurában, akár bögrén, akár ágyneműn vagy pizsamán szívesen látok. Ezért nyilván a körmeimről sem hiányozhat. 😊

 
Tudom, lassan karácsony közeleg, de szerintem ez az a minta, ami ilyenkor is aktuális, és nagyon mutatós tud lenni. A minta kicsit talán gyermeki, de egy elegáns tűzpirossal és rosegold színnel párosítva szerintem mutathat jól, huszon-harmincas hölgyeken egyaránt, aki nem vágyik valami extrémen kifinomult eleganciára. 

 

Amit mindenképp szeretnék veletek megosztani, az az, hogy mennyire jól bírta ez a manikűr a gyűrődést. Vagyis a lakkok. A Catrice IcoNails lakkjai közül került ki a piros és a fehér is, amelyeket 12 napon keresztül viseltem. Az esetek 99%-ában 7 nap után mindig megválok az adott manikűrtől, de ez egyszerűen annyira jól bírta a strapát, hogy fennhagytam. A lenövésen kívül konkrétan semmi baja nem volt. Ti láttatok már ilyet? Én teljesen elképedtem, hogy hogyan bírhatja egy 800 Ft-os lakk ilyen sokáig. Bámulatos. A rénszarvas készítésről pedig csak annyit, hogy érdemes a fej megfestésével kezdeni. Ezt azonban úgy helyezzétek el, hogy felette még elférjenek az agancsok. Ez nálam régebben mindig galibát okozott. Ez után már könnyebb a többi testrészt hozzáfesteni. Ha az orrnak szánt piros nem fedne tökéletesen, akkor először fehérrel fessétek meg az orrocskát, majd mikor megszáradt, akkor kerüljön rá a piros. Így biztosan egy élénk, rikító piros nózival találjátok szembe magatokat. 


 

 

 

 Nektek hogy tetszik? Ti szoktatok állatfigurákat viselni a körmeiteken?

You May Also Like

5 megjegyzés

 1. Nagyon cuki lett! (-: Én idősebb korosztály vagyok, mégis szívesen viselek ilyesmit. (-: Furcsa, nekem van egy Born Pretty fedőlakkom, nem szárad túl fényesre, de azzal is sokáig bírja a manikűr.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Helyes, szerintem sem feltétlenül korhoz kötött az ilyesmi :)

   Törlés
 2. Irtó aranyos!!! :) Szoktam, igen, régebben, pingvint meg Mignont festeni, de csak ha tudtam, hogy otthon maradok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi ^^ Én bizony ezeket simán hordom az utcán meg bárhol :)

   Törlés