Frozen pinguin | Köröm

by - január 03, 2018

Annyira de annyira rendetlen vagyok. Ezt a manikűrt még tavaly készítettem, de valahogy teljesen a feledés homályába veszett, miután az Instagram profilomon már posztoltam. Most viszont szeretném pótolni, mert a fotók sem lettek rémesen rosszak, amiket lőttem a manikűrről, illetve szerintem aranyos kis minta született. 


Az a helyzet, hogy télen mindig legalább egyszer elő szoktam venni a Picture Polish Calm árnyalatát, mert valahogy ezekhez a fagyos, télies manikűrökhöz szerintem nagyon jól mutat. Ez most sem volt másként. Egy egyszerű fehérrel és ezüsttel kiegészítve tökéletes zord, havas manikűrt készíthetünk.


A pingvin minta nem is tudom milyen indíttatásból jutott eszembe, mert nem vagyok különösen pingvin rajongó. Persze cukik, de nem a kedvenc állatfigurám. Soha nem készítettem még hasonló mintát a köreimre, úgyhogy kicsit aggódtam, hogy mennyire lesz majd felismerhető, de azt hiszem nagyjából sikerült valami pingvin formát kialakítani. Ráadásul téliesítettem is, tehát kapott egy fülvédőt és egy kis sálacskát is. Sok hozzáfűznivalóm azt hiszem nincs az elkészítéshez, inkább engedjétek meg, hogy csatoljak néhány képet, ami alapján biztos vagyok benne, hogy ti is el tudjátok készíteni majd, ha netán szeretnétek. 😊


Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc állatfigurátok?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon cuki lett!! (-: Én nagyon nagy macskarajongó vagyok, de mivel a kézügyességem gyatra maradok a nyomdánál. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Azért a nyomdához is kell ügyesség, a kézzel cica festés is biztosan csak egy kis gyakorlást igényelne :)

      Törlés